Adrian Niță, omul din spatele funcției

După marea finală a Campionatului Mondial de zilele trecute, prefectul județului Neamț a apărut la birou într-o ținută ce avea să îi uimească pe toți colegii din Prefectură și pe cei cu care s-a întâlnit în timpul serviciului. Adrian Niță a renunțat pentru o zi la sacou și a purtat un tricou cum au avut pe teren jucătorii selecționatei Argentinei.

O fotografie postată pe o rețea de socializare în care reprezentantul Guvernului în teritoriu apărea în vestimentația de mare susținător al celor mai buni fotbaliști ai lumii a stârnit multe comentarii care aveau să îi ridice mingea la fileu, căci mai toate mesajele erau în asentimentul lui.

„Am ținut cu echipa Argentinei, îl urmăresc pe Messi dintotdeauna, iar evoluția ei la acest turneu final a fost o încântare. De când a început campionatul și de câte ori timpul mi-a permis, am urmărit meciurile. Am trăit cu emoție fiecare întâlnire de pe teren, m-am bucurat pentru fiecare partidă câștigată de argentinieni, dar finala a fost «cireașa de pe tort»! Și acum simt emoțiile pe care le-am trăit când s-au tras loviturile de la 11 metri,”a povestit prefectul de Neamț, mândru că echipa pe care o urmărește este campioană mondială.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate