Adrian Niță: „PNL a scăpat drojdia pentru cozonaci în rezultatele sondajelor”

Într-o declarație recentă, Prefectul Adrian Niță a scos la iveală detalii desprinse, parcă, din filmele S.F., transmițând că PNL a „scăpat drojdia pentru cozonaci în rezultatele sondajelor”, subliniind discrepanțele dintre performanțele partidului în administrație și imaginile fanteziste prezentate în sondajele comandate de către membrii acestuia.

„Într-o lume ideală, sondajele politice sunt un instrument valoros pentru a înțelege tendințele și preferințele electoratului. Însă, în realitatea pietreană, acestea par mai degrabă piese de teatru, cu PNL în rolul principal, orchestrând o simfonie de cifre fanteziste. Recent, PNL Neamț și-a comandat un nou sondaj, care, surprinzător sau nu, îi prezintă într-o lumină strălucitoare. Să analizăm această ultimă capodoperă a optimismului liberal.”, a transmis Adrian Niță.

Potrivit Prefectului, cu acest sondaj, comandat de PNL Neamț, partidul se laudă cu un triumfal 37,3%. Această cifră pare să plaseze PNL într-o altă realitate, una în care performanțele lor administrative și nemulțumirile pietrenilor sunt trecute cu vederea. Este surprinzător cum, în această lume paralelă, PNL devine un campion necontestat al preferințelor electorale.

„Și apoi avem personajul principal, primarul Andrei Carabelea. Potrivit acestui sondaj, el ar obține un al doilea mandat cu un confortabil 39%. Acest număr, desigur, ar putea fi admirabil, dacă nu ar fi fost comandat de partidul său. În această lumină, 39% pare mai degrabă un număr scos din scenariile filmelor științifico-fantastice decât un rezultat realist.”, a mai transmis Adrian Niță.

În contrast, PSD-ul, cu un modest 22,1%, este prezentat ca fiind într-o cursă lentă, dar sigură, spre pierderea contactului cu electoratul.

În final, Prefectul Adrian Niță, a transmis că totuși, „s-ar putea ca acest 22,1% să fie mai degrabă un vis frumos al PNL decât o realitate, vis ce la anul s-ar putea transforma cu ușurință într-un coșmar pentru făuritorii de sondaje la comandă.

Nu putem decât să ne întrebăm: cât de departe poate zbura imaginația liberalilor cu aceste sondaje autoproduse? Este doar laudă de sine zgomotoasă și exagerată pentru calități închipuite.

În concluzie, acest sondaj pare mai mult un exercițiu de imagine, o încercare a PNL de a-și sculpta realitatea după propriile dorințe. Însă, la sfârșitul zilei, realitatea din Piatra Neamț este cea care contează cu adevărat. Și aceasta, spre deosebire de sondajele comandate, nu poate fi regizată.”

PNL nu este la prima „abatere” de acest gen, încercând să manipuleze pietrenii pentru a câștiga o imagine bună în ochii tuturor. Credem, însă, că oamenii vor ști cel mai bine ce au de făcut și că rezultatele se vor vedea la urne.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate