Adrian Niță, Prefectul județului Neamț, critică nepăsarea administrației PNL: Piața agroalimentară din Dărmănești arată jalnic

Prefectul județului Neamț a adus în atenție nepăsarea administrației PNL și a evidențiat starea jalnică în care se află piața agroalimentară din Dărmănești. Prin intermediul unui clip video publicat pe pagina sa oficială, acesta a criticat administrația locală pentru lipsa de implicare și a subliniat necesitatea unei acțiuni urgente pentru a remedia situația penibilă în care se află piața.

Piața agroalimentară din Dărmănești, care ar trebui să fie un punct de referință al comunității și un motor pentru dezvoltarea locală, a ajuns într-o stare dezastruoasă. Tarabele și standurile sunt într-o stare avansată de deteriorare, infrastructura este neglijată, iar aspectul general al pieței este departe de a fi atrăgător. Această situație dezolantă denotă nepăsarea și lipsa de interes a administrației PNL în a-și îndeplini responsabilitățile față de cetățeni și față de dezvoltarea localității.

Prefectul județului Neamț a subliniat că această problemă reflectă în mod clar atitudinea neglijentă a administrației PNL în gestionarea treburilor publice. Locuitorii și comercianții locali sunt dezamăgiți de inacțiunea autorităților, în ciuda promisiunilor repetate de modernizare și reabilitare a pieței.

Deși au existat declarații și angajamente în campania electorală din 2020 privind îmbunătățirea condițiilor din piață, nicio măsură concretă nu a fost luată până în prezent. Această inacțiune persistentă a generat frustrare și nemulțumire în rândul cetățenilor, care se așteptau la o abordare mai responsabilă și mai eficientă din partea administrației.

Prefectul a apelat la administrația locală să-și asume responsabilitatea și să acționeze imediat pentru a remedia situația. Este necesară o investiție semnificativă în reabilitarea infrastructurii, modernizarea standurilor și crearea unui mediu atrăgător și funcțional pentru comercianți și cumpărători.

În absența unor măsuri concrete, piața agroalimentară din Dărmănești va continua să arate jalnic și să slujească drept un simbol al neglijenței administrației PNL. Este esențial ca autoritățile să ia în serios această problemă și să acționeze în interesul comunității, asigurând condiții adecvate pentru dezvoltarea economică și satisfacerea nevoilor locuitorilor.

Piața agroalimentară Dărmănești – rugină, mizerie, spații improprii de depozitare și de expunere a mărfii, căldură zăpușitoare vara, frig insuportabil iarna, toalete închise cu lacăt și multă #NEPĂSARE.

Nepăsare din partea administrației PNL care de ani de zile conduce acest oraș și care a găsit bani pentru brazi artificiali de zeci de mii de euro sau pentru renovarea propriului sediu de partid, dar de piețe a uitat.

Își vor aminti din nou doar când vor cere voturile pietrenilor?!

RUȘINE!”, a transmis Adrian Niță, Prefectul județului Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate