Adrian Niță PSD – „Domnule primar, NU mai candidați! AJUNGE!” (VIDEO)

Adrian Niță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, a reacționat în această seară pe fondul unor declarații ale primarului în funcție, care acuză că proiectele sunt întârziate din cauza unor sabotaje, fără să spună concret din partea cui, și afirmă că municipalitatea nu dispune de pârghiile legale pentru a investi în sănătate, deși Guvernul e condus de câțiva ani și de colegii săi din PNL.

În acest sens, Adrian Niță îi solicită actualului primar să nu mai candideze și să dezvăluie, cu nume și prenume, cine sunt cei care blochează și sabotează proiectele.

Mi-am propus ca în perioada următoare să nu mai vorbesc despre actualul primar de Piatra-Neamț, ci despre proiectele mele pentru Piatra, să avem o campanie proactivă, așa cum face de obicei Partidul Social Democrat!

Din păcate, astăzi, primarul a ieșit într-o conferință de presă delirantă. Cel nimerit din greșeală în PNL uită că este primar de patru ani, din care trei a avut guvern și premieri PNL, Orban, Cîțu și Ciucă.

Ne vorbește despre faptul că nu are temei legal și pârghii legale pentru a investi în sănătate și face asta alături de doi senatori și un ministru secretar de stat, toți colegii dumnealui de partid. Asta înseamnă ipocrizie.

Se plânge că este supus unor atacuri, blocaje și sabotaje. Domnule primar, spuneți cu nume și prenume cine vă sabotează și vă blochează, altfel sunt doar vorbe goale, menite să vă scape de rușinea eșecului administrației pe care o conduceți!

Domnule primar, ați sufocat orașul prin incapacitatea de care ați dat dovadă de a implementa proiecte moștenite de peste 54 de milioane de euro!

Și da, avem toți o vină că v-am lăsat să faceți asta. Vă recomand să vă gândiți bine și să luați cea mai bună decizie pentru dumneavoastră si pentru oraș: NU mai candidați. AJUNGE! Oare nu realizați ca nu se mai poate?! Nu realizați ca pietrenii nu mai pot fi păcăliți?!

Motive pentru a justifica eșecul sunt cu miile, oricine este de vină, numai dumneavoastră nu.

Altfel, dragi pietreni, noi o să ne vedem foarte des în oraș și o să vorbim despre viitor.

a declarat Adrian Niță,
președinte PSD Piatra-Neamț și
candidat la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate