Adrian Niță și membrii echipei PSD, pentru Piatra-Neamț. Astăzi: Carmen Chihai, antreprenor

În viziunea echipei PSD Piatra-Neamț, pentru un oraș mai bun și mai drept, e necesar să se pună un accent deosebit pe promovarea femeilor în politică.

Astăzi, vă prezentăm o femeie remarcabilă, care s-a alăturat echipei PSD Piatra-Neamț: Carmen Chihai. Calitățile și spiritul antreprenorial ale lui Carmen Chihai vin în sprijinul lui Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Carmen este un spirit întreprinzător – de 25 de ani, cu pasiune și dedicare, și-a administrat propria afacere. Creativitatea, capacitatea de comunicare și abilitățile de organizare sunt doar câteva dintre calitățile care o recomandă pentru a fi un motor al schimbării în administrația locală.
Piatra de temelie a demersului ei este dragostea profundă pentru Piatra-Neamț, orașul în care trăiește de 40 de ani. Carmen își propune să contribuie activ la transformarea orașului nostru, alături de echipa PSD, pentru ca noi toți să ne mândrim din nou cu Piatra-Neamț.
Alăturați-vă nouă în această călătorie spre un viitor în care femeile, precum Carmen, sunt în prima linie a schimbării. Haideți să lucrăm împreună pentru Piatra-Neamț, pentru a crea un oraș de care să fim cu toții din nou mândri.

transmite echipa PSD Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate