Adrian Niță și membrii echipei PSD, pentru Piatra-Neamț. Astăzi: Mihaela Iacob

Echipa PSD Piatra-Neamț continuă seria prezentării colegilor profesioniști și implicați, alături de care social-democrații pietreni își doresc să asigure un viitor mai bun pentru orașul nostru.

Mihaela Iacob îl susține pe Adrian Niță în demersul său de a candida la funcția de primar și de a implementa proiectele care să ne facă să ne mândrim din nou cu Piatra-Neamț.

Mihaela Iacob este colega noastră, mereu cu zâmbetul pe buze – o bună dispoziție care se transmite și dă un impuls întregii echipe.

Persoană ambițioasă, organizată și creativă, îi place să învățe mereu lucruri noi, plecând de la principiul că învățarea continuă este cheia dezvoltării personale și profesionale. Totodată, Mihaela Iacob se remarcă prin seriozitatea și perseverența de care dă dovadă în tot ceea ce face, atuuri care vor aduce un plus echipei municipale social-democrate în implementarea proiectelor care vor dezvolta orașul Piatra-Neamț în următorii ani și vor crește calitatea vieții cetățenilor.

Femeile trebuie promovate în politică, pentru o administrație mai bună și mai dreaptă, iar echipa PSD Piatra-Neamț pune un accent deosebit pe acest aspect.

a transmis echipa PSD Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate