Adrian Niță și membrii echipei PSD, pentru Piatra-Neamț. Astăzi: Neculai Chirilă, un senior activ și implicat

PSD Piatra-Neamț, o organizație deschisă seniorilor activi și implicați, continuă și astăzi prezentarea colegilor din echipă.

Neculai Chirilă este unul dintre membrii echipei social-democrate cu activitate intensă în rândul persoanelor care, după o viață de muncă, și-au încheiat activitatea profesională, ieșind la pensie.

Lider al seniorilor social-democrați de la Piatra-Neamț, se remarcă de fiecare dată prin activitățile pe care le desfășoară împreună cu organizația municipală a pensionarilor. Un bun organizator, domnul Neculai Chirilă reușește să adune în jurul domniei sale persoanele vârstnice și să le motiveze pentru a se implica în viața orașului nostru. Experiența căpătată după o viață de muncă este folosită acum în cadrul echipei și va fi extrem de utilă în administrația orașului Piatra-Neamț.

O cunoscută vorbă spune: „Cine nu are bătrâni să-și cumpere”. Avem nevoie de înțelepciunea, calmul și cunoașterea seniorilor noștri, iar implicându-i direct în luarea deciziilor putem vedea lucrurile dintr-o perspectivă care nu e accesibilă celor mai tineri dintre noi.

PSD Piatra-Neamț și-a construit o echipă de profesioniști, cu specialiști în toate domeniile ce țin de administrația publică locală, care are soluții atât pentru rezolvarea problemelor orașului, cât și pentru dezvoltarea acestuia.

Să ne mândrim din nou cu Piatra-Neamț!

transmite echipa PSD Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate