Adrian Niță și membrii echipei PSD, pentru Piatra-Neamț. Astăzi: Octavian Diaconița, jurist

Echipa PSD Piatra-Neamț continuă seria prezentării oamenilor energici, profesioniști și implicați din organizație. Astăzi, oferim mai multe detalii despre social-democratul Octavian Diaconița care, alături de Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar de Piatra-Neamț, și ceilalți colegi, dorește să se implice în binele comunității din care face parte.

Colegul nostru, Octavian Diaconița, este unul dintre cei alături de care știm că vom reuși să ne îndeplinim obiectivele propuse pentru următorii ani. Timpul nu mai are răbdare, iar fiecare zi petrecută într-o derivă administrativă nu poate decât să îngreuneze dezvoltarea orașului. Avem soluții, avem specialiști din diferite domenii și vrem să demonstrăm că nu există „nu se poate”!

Octavian Diaconița este jurist, dar și arbitru republican de volei. A decis să se implice în politică din dorința de a schimba în bine orașul în care s-a născut și crescut, Piatra-Neamț.

Spiritul de echipă, entuziasmul, perseverența și puterea de muncă sunt câteva dintre calitățile prin care s-a remarcat în echipa municipală a PSD, câștigând respectul și aprecierea colegilor.

Infrastructura, educația și sportul sunt prioritățile lui Octavian Diaconița, iar împreună cu Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, și echipa social-democrată își dorește să clădească un oraș cu care să ne mândrim din nou.

PSD Piatra-Neamț înseamnă o echipă formată din membri care își doresc același lucru: o viață mai bună pentru pietreni și un oraș cu care să ne mândrim. Putem face asta doar prin multă muncă, prin profesionalism, implicare, dar mai ales printr-un dialog deschis și sincer cu oamenii. Dacă iubiți orașul Piatra-Neamț și puneți cetățenii pe primul loc, vă așteptăm în echipa noastră!

transmite echipa PSD Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate