Adrian Niță și membrii echipei PSD, pentru Piatra-Neamț. Astăzi: Olga Nistor

Echipa PSD Neamț continuă seria prezentării colegilor profesioniști și implicați, alături de care social-democrații pietreni își doresc să asigure un viitor mai bun pentru orașul nostru.

Olga Nistor îl susține pe Adrian Niță în demersul său de a candida la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Olga Nistor este colega noastră a cărei experiență de viață ne inspiră și poate servi drept un model de succes pentru oricine își dorește să atingă excelența în diverse domenii.

Eleganța e o caracteristică a modului său de a fi, iar meticulozitatea pe care o manifestă în tot ceea ce întreprinde este cu adevărat impresionantă. Ca una dintre doamnele social-democrate cu state vechi în PSD, Olga se distinge prin abilitățile sale remarcabile și dedicarea față de comunitate.

Absolventă a Academiei de Studii Economice București, colega noastră, Olga Nistor, și-a valorificat în mod exemplar cunoștințele și priceperea în domeniul antreprenorial. Prin îmbinarea activității din mediul privat cu cea din administrația publică, ea a reușit să aducă beneficii semnificative cetățenilor, în special în cele două mandate de consilier județean.

Cu un spirit de echipă bine dezvoltat și abilități organizatorice remarcabile, Olga este întotdeauna prezentă atunci când situația o cere, demonstrând un angajament necondiționat față de comunitatea noastră. Este o colegă dedicată din organizația municipală a PSD care va juca, fără îndoială, un rol important în implementarea proiectului administrativ al echipei social-democrate.

În spatele acțiunilor sale stau dragostea profundă pentru oraș și dorința sinceră de a ne mândri din nou cu Piatra-Neamț. Suntem convinși că Olga Nistor va continua să inspire și să pună umărul la dezvoltarea unei comunități mai puternice și mai prospere.

PSD susține femeile în politică și administrație!

transmite echipa PSD Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate