Adrian Niță și membrii echipei PSD, pentru Piatra-Neamț. Astăzi: Vasile Oprița, economist și antreprenor

Echipa PSD Neamț a continuat și astăzi seria prezentării colegilor profesioniști și implicați, alături de care social-democrații pietreni își doresc să asigure un viitor mai bun pentru orașul nostru.

Vasile Oprița îl susține pe Adrian Niță în demersul său de a candida la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Vasile Oprița este unul dintre membrii echipei PSD Piatra-Neamț pe care te poți baza oricând. Economist de profesie, este absolvent al Academiei de Studii Economice București. Cu o carieră remarcabilă în spate, Vasile nu numai că și-a construit propriul business în industria alimentației publice, ci și-a dovedit abilitățile de organizare și management în fiecare pas al drumului său profesional.

Cu o atitudine pozitivă și o disponibilitate necondiționată față de echipă, Vasile Oprița este întotdeauna acolo unde este nevoie. Datorită bunelor sale abilități de comunicare, dar și a experienței dobândite în mediul privat, respectiv în sectorul public, este un membru de nădejde al organizației noastre. Este colegul care spune întotdeauna „DA” când echipa îi cere sprijinul.

Suntem convinși că alături de Adrian Niță, candidatul nostru la funcția de primar, Vasile Oprița va avea o contribuție semnificativă în administrarea orașului și în soluționarea problemelor cu care se confruntă cetățenii, astfel încât să ne mândrim din nou cu Piatra-Neamț.

a transmis echipa PSD Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate