Adrian Niță: „Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră principală” – Evoluția fenomenelor meteo din ultimele zile, în atenția CJSU

Astăzi, începând cu ora 11, Prefectul Adrian Niță a participat la o videoconferință convocată de către Viceprim-ministru, ministrul afacerilor interne, Cătălin Predoiu.

Tema acestei videoconferințe a fost evoluția fenomenelor meteo din ultimele zile. La această întâlnire au participat toți membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Momentan, la nivelul județului nostru nu se înregistrează probleme deosebite, reprezentanții firmelor ce efectuează deszăpezirea acționând încă din timpul nopții trecute pentru a menține starea de viabilitate a drumurilor. La această oră nu sunt drumuri blocate. Se circulă în condiții de iarnă.

  • Vă rugăm să circulați cu prudență sporită în aceste condiții meteo!
  • Asigurați-vă că vehiculele dumneavoastră sunt echipate corespunzător pentru iarnă, inclusiv cu anvelope de iarnă și lanțuri, unde este necesar.
  • Respectați toate indicatoarele și semnalizările temporare puse în vigoare de autorități.
  • Evitați călătoriile neesențiale pe timp de ninsoare și condiții meteo dificile.

Nu s-au înregistrat probleme în ceea ce privește furnizarea energiei electrice.

Colaborăm îndeaproape cu autoritățile locale și Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a asigura o intervenție eficientă la nevoie.

Vă mulțumim pentru înțelegerea și cooperarea voastră în aceste momente! Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră principală.”, a transmis Prefectul de Neamț, Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate