Adrian Niță, un an de când a preluat funcția de prefect al județului Neamț

La un an de la preluarea funcției de prefect de Neamț, Adrian Niță a transmis un mesaj nemțenilor în care face o sinteză a activităților sale. Poate cel mai important lucru este faptul că, în calitate de prefect, biroul său este deschis oricând tuturor nemțenilor care au nevoie de sprijin în soluționarea unei probleme, fără un program limitat de audiențe.

În urmă cu un an, cu emoție și încredere, am depus jurământul și am preluat funcția de prefect al județului Neamț. O onoare și totodată o provocare, o șansă de a le demonstra oamenilor care au avut și au în continuare încredere în mine că sunt omul potrivit pentru a reprezenta Guvernul României în județul Neamț!

De atunci și până în prezent s-au întâmplat multe, unele situații fiind greu de anticipat la începutul lui 2022.

Cel mai grav este că ne-am trezit cu un război la graniță, cu refugiați pe care a trebuit să îi cazăm în județul nostru și efectiv să le dăm o șansă la o nouă viață. Apoi au fost fel de fel de probleme la care, alături de echipa lângă care lucrez, am căutat și găsit soluții!

Zilnic am fost preocupat să găsesc rezolvare la toate problemele din agenda de lucru, pentru că activitatea Instituției prefectului este complexă. Mă bucur că nu au existat situații care să rămână nesoluționate și că toți nemțenii care au venit cu diverse probleme cu care se confruntau nu au plecat fără un răspuns din partea mea!

În continuare ușa biroului în care îmi desfășor activitatea rămâne deschisă. Nu am program de audiențe, am program pentru toți cetățenii județului nostru!

Le mulțumesc tuturor celor alături de care îmi desfășor activitatea și împreună cu care voi lucra în continuare – colegi, primari, membri ai Comitetului Județean pentru Situații de Urgență!”, a declarat Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate