Agenda de lucru pentru Piatra-Neamț: Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar, invită pietrenii la implicare activă

Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, adresează pietrenilor o invitație la participarea activă în identificarea problemelor și găsirea unor soluții. Pornind de la sloganul „Să ne mândrim din nou cu Piatra-Neamț”, Adrian Niță și echipa sa de la PSD Piatra-Neamț au pornit un demers de implicare activă a cetățenilor, tocmai pentru ca deciziile care afectează un întreg oraș să nu se mai ia din birouri, ci din rândul oamenilor. Demersul se numește: „Agenda de lucru pentru Piatra-Neamț”.

În perioada următoare, candidatul Adrian Niță și colegii săi vor răspunde mesajelor pietrenilor și vor fi pe teren pentru a găsi soluții concrete la ceea ce nu funcționează așa cum ar trebui.

Cetățenii din Piatra-Neamț sunt încurajați să ia legătura cu Adrian Niță și echipa sa prin Whatsapp la numărul de telefon 0728 460 750.

Dragi pietreni,

Vă mulțumesc cu recunoștință pentru mesajele de susținere primite în ultimele zile, odată cu anunțul candidaturii mele pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț! Îmi doresc ca împreună – eu, colegii mei din PSD și dumneavoastră, cetățenii – să fim o echipă unită.

Sunt aici să vă ascult, să încerc să găsesc soluții pentru problemele pe care le aveți, să vă fiu aproape atât în mediul online, cât și la firul ierbii, pe fiecare stradă, în fiecare cartier.

Vă invit să vă implicați activ în demersul meu și al echipei mele ca să ne mândrim din nou cu Piatra-Neamț! Îmi puteți transmite ideile, nemulțumirile, sugestiile prin WhatsApp – 0728 460 750.

Aștept cu interes mesajele dumneavoastră! Ne vedem prin oraș!

a declarat Adrian Niță,
candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate