Agenda de lucru pentru Piatra-Neamț. Adrian Niță: „Ne-am săturat de incompetența conducerii primăriei. Voi nu?” [FOTO/VIDEO]

Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar, și colegi din echipa PSD Piatra-Neamț au luat la pas cartierele orașului, pentru a viziona și găsi soluțiile de rezolvare la problemele semnalate de cetățeni. Acest demers e urmare a inițiativei „Agenda de lucru pentru Piatra-Neamț”, o implicare activă a cetățenilor, tocmai pentru ca deciziile care afectează un întreg oraș să nu se mai ia din birouri, ci din rândul oamenilor. 

În perioada următoare, candidatul Adrian Niță și colegii săi vor răspunde mesajelor pietrenilor și vor fi pe teren pentru a găsi soluții concrete la ceea ce nu funcționează așa cum ar trebui. Cetățenii din Piatra-Neamț sunt încurajați să ia legătura cu Adrian Niță și echipa sa prin WhatsApp la numărul de telefon 0728 460 750.

Ne-am bucurat să vedem că înca din prima zi în care a fost lansată agenda de lucru, mesajele dumneavoastră nu au încetat să curgă pe whatsapp, pe numărul de telefon comunicat. Vă mulțumim pentru modul deschis și sincer în care comunicăm, pentru susținerea și implicarea dumneavoastră în viața comunității.

La finele acestei săptămâni ne-am deplasat în cartierul Mărăței și în zona centrală a orașului, la fata locului, acolo unde ne-ați semnalat că sunt probleme neglijate de actuala administrație și am stabilit ce trebuie să facem pentru ca aspectele pe care ni le semnalați să fie rezolvate.

Săptămâna viitoare vom fi în Precista, Mărăței și Dărmănești. Ajungem peste tot, continuând în fiecare săptămână deplasările noastre, acolo unde ne semnalați probleme.

Așteptăm în continuare cu interes ideile, nemulțumirile, sugestiile dumneavoastră prin mesaje trimise pe WhatsApp – 0728 460 750! Continuăm să ne vedem prin oraș!

a transmis echipa PSD Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate