Agenda de lucru pentru Piatra-Neamț. Adrian Niță și echipa PSD au răspuns sesizărilor din cartierele Precista și Mărăței

La începutul acestei săptămâni, Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar, și colegii din echipa PSD Piatra-Neamț au luat la pas zone din cartierele Precista și Mărăței pentru a vedea la fața locului aspectele semnalate de pietreni. Săptămâna trecuta, echipa PSD a fost în zona centrală și în Mărăței. Amănunte aici – click.

Acest demers e urmare a inițiativei „Agenda de lucru pentru Piatra-Neamț”, o implicare activă a cetățenilor, tocmai pentru ca deciziile care afectează un întreg oraș să nu se mai ia din birouri, ci din rândul oamenilor. Despre agenda de lucru puteți citi mai multe aici – click.

Locuitorii ne-au indicat multe probleme care sunt ușor de rezolvat, dar care sunt tratate superficial sau ignorate de actuala administrație. Locuri de joacă ce reprezintă un pericol pentru cei mici, mizerie și deșeuri neridicate de săptămâni întregi, lucrări publice întârziate cu lunile și pe care nu le supraveghează nimeni, terenuri neîngrijite sau parcări neamenajate sunt câteva dintre aspectele sesizate.

În Mărăței, oamenii s-au arătat foarte nemulțumiți de faptul că Primăria a închis piața din acest cartier, iar bătrânii sunt nevoiți să parcurgă distanțe mari până la Piață Centrală pentru a-și cumpăra fructele și legumele de care au nevoie. Nepăsarea actualei administrații față de nevoile cetățenilor pare că atins cote de neimaginat.

Toate problemele semnalate de pietreni au fost notate și se caută modalitățile de rezolvare. Echipa PSD Piatra-Neamț, împreună cu candidatul nostru, Adrian Niță, va continua deplasările în teren și discuțiile cu oamenii.

Așteptăm în continuare cu interes ideile, nemulțumirile, sugestiile dumneavoastră prin mesaje trimise pe WhatsApp – 0728460750. Ne vedem prin oraș!

a transmis echipa PSD Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate