Agenda de lucru pentru Piatra-Neamț: Probleme neglijate și în Dărmănești, constatate de Adrian Niță și echipa PSD

Echipa PSD din municipiul reședință de județ a continuat întâlnirile din cadrul „Agendei de lucru pentru Piatra-Neamț” și la sfârșitul acestei săptămâni, în cartierul Dărmănești. Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar, și membri ai echipei PSD Piatra Neamt au stat de vorba cu oamenii și le-au ascultat păsurile.

Pietrenii din zonă și-au exprimat nemulțumirea față de administrația actuală, care pare să ignore cu desăvârșire problemele și dificultățile comunității. Printre cele mai importante deficiențe semnalate la această deplasare se numără lipsa sau starea precară a mobilierului urban, spațiile verzi neîngrijite, locurile de joacă nesigure pentru copii, prezența cerșetorilor și câinilor fără stăpân pe străzi sau creșterea taxelor de la cimitir.

Echipa noastră a notat toate aceste sesizări și caută soluții pentru rezolvarea lor. Vom fi prezenți în continuare pe teren, împreună cu Adrian Niță, candidatul nostru la Primărie, să discutăm cu oamenii, în toate cartierele orașului nostru.

Constatăm, pe măsură ce interacționăm cu cetățenii, că cele mai întâlnite probleme sunt, în fapt, lucruri relativ ușor de rezolvat și nu necesită mari investiții din bugetul local. Pietrenii nu cer Luna de pe cer, ci lucruri de bun-simț, normale. E o chestiune de respect și de atenție la detalii. O problemă care pare neimportantă într-un birou din primărie, poate fi extrem de deranjantă pentru cetățenii care plătesc taxe și impozite în acest oraș.
Așteptăm cu interes ideile, nemulțumirile și sugestiile dumneavoastră, pe care le puteți transmite prin mesaje pe WhatsApp la numărul 0728 460 750.
Ne vedem prin oraș!

a transmis echipa PSD Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate