Agitație și aventuri pe Valea Muntelui: Apariția a doi urși în Poiana Largului și unul în Borca a înflăcărat duminica

Duminica trecută, ziua a fost departe de a fi liniștită în pitoreasca Vale a Muntelui, întrucât a fost marcată de evenimente neașteptate și peripetii pline de adrenalină. Agitația a fost declanșată de apariția surprinzătoare a două urși în zona Poiana Largului, situată pe DN 15, precum și a unui alt exemplar în localitatea Borca. Autoritățile au fost nevoite să intervină rapid, iar populația a fost alertată prin intermediul sistemului RO-ALERT.

Ziua a început în mod obișnuit, însă natura și habitatul său sălbatic au adus un suflu nou de aventură. În apropierea viaductului din Poiana Largului, pe celebrul Drum Național 15, au fost observați doi urși care și-au făcut apariția neanunțată, captând atenția trecătorilor și șoferilor. Prezența acestor creaturi impresionante a generat uimire și interes, dar și o ușoară stare de alertă în rândul celor prezenți.

În același timp, în localitatea Borca, un alt urs a fost văzut într-o zonă apropiată de așezare, ceea ce a adăugat și mai mult mister și neliniște atmosferei dominicale.

Autoritățile nu au stat pe gânduri și au luat măsuri pentru a gestiona situația. Mesajele RO-ALERT au fost activate pentru a transmite populației informații actualizate și sfaturi privind comportamentul în prezența animalelor sălbatice. Oamenii au fost îndemnați să rămână calmi, să evite să se apropie de urși și să nu încerce să interacționeze cu aceștia în niciun fel.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate