Alcoolul face victime din nou – Un bărbat și o femeie, ambii în stare de ebrietate, au fost răniți

Ambulance in motion driving down the road. Intentional motion blur

La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Tarcău, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 54 de ani, din Tarcău, se deplasa pe o bicicletă pe DN15, în localitatea Tarcău, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă, rezultând autoaccidentarea acestuia.

Bărbatul, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Podoleni, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o femeie de 39 de ani, din Podoleni, se deplasa pe o bicicletă, în aceeași localitate, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă, rezultând autoaccidentarea acesteia.

Femeia, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de  1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate