ALEGE VIAȚA, eveniment special la Piatra-Neamț cu ocazia începerii un nou sezon moto (FOTO/VIDEO)

Odată cu trecerea la sezonul cald, motocicliștii din Neamț au organizat astăzi, 28 aprilie, un eveniment – spectacol organizat cu sprijinul Primăriei Piatra-Neamț, al Serviciului Rutier Neamț și SAJ Neamț. Evenimentul care a avut loc în Piața Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț este o acțiune care se derulează sub egida Campaniei de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea motocicliștilor, desfășurată la nivel național.

Motocicliștii există în trafic!

„Dorim ca prin această acțiune de conștientizare să anunțăm revenirea în trafic după pauza condiționată de sezonul rece, prilej cu care să începem un nou sezon moto prin abordarea unui stil de condus conform normelor de conduită preventivă, atât în rândul motocicliștilor, cât și a celorlalți participanți la trafic.” au declarat organizatorii.

În cadrul evenimentului s-au distribuit materiale cu caracter preventiv, s-au putut admira atât motocicletele participanților, cât și ale partenerilor care au expus pentru prezentare cele mai noi modele de motociclete la standurile acestora.

De asemenea, au avut loc un curs de prim-ajutor susținut de SAJ Neamț, în cazul unui motociclist victimă a unui accident rutier „Ce facem noi pana ajunge Ambulanța?”, un concurs cu biciclete pentru copii, dar și un spectacol de cascadorii moto susținut de o echipa de cascadori special invitată, din Ungaria.

Acțiunea motocicliștilor a implicat și o campanie umanitară cu strângere de fonduri pentru un coleg motociclist a cărui stare de sănătate nu i-a permis sa fie alături de camarazii lui. Evenimentul s-a încheiat cu o spectaculoasă paradă moto.

Mai multe informații pe pagina dedicată evenimentului: ALEGE VIATA – Piatra Neamt – 2024.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate