Alertă în trafic: Poliția ia măsuri aspre împotriva șoferilor care sfidează legea

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț,  au depistat în trafic, în localitatea Girov, un autoturism  condus de un bărbat, de 53 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto va fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 15:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț,  au depistat în trafic, pe DN 15 D, în localitatea Bârgăuani, un autoturism  condus de un tânăr, de 25 de ani, din județul Vaslui, ce se deplasa cu o viteză mai mare cu 45 km/oră față de distanța legală, pe respectivul sector de drum.

Conducătorul auto va fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate