Alfa Fest 2023: Proprietarii de Alfa Romeo vin în iunie la Piatra-Neamț

Alexandru Filip, managerul destinației turistice Piatra-Neamț, anunță organizarea unui prim eveniment cu scopul atragerii de vizitatori în municipiu.

Potrivit acestuia, în perioada 1-4 iunie va avea loc Alfa Fest, eveniment organizat de Alfa Club Romania – o întâlnire anuală a proprietarilor de mașini ALFA ROMEO.

Edițiile trecute s-au desfășurat în locuri speciale din țară – ultimele dăți la frumosul Castel al Corvinilor din Hunedoara și în Cetatea Alba Carolina din Alba-Iulia – Piatra-Neamț intrând astfel pe-o listă privilegiată. Peste 100 de mașini vor veni la Piatra din toate colțurile țării, un exemplar mai special decât altul, alături de cei 200-250 de proprietari și însoțitori.

Astfel de evenimente sunt foarte valoroase fiindcă atrag fix acel public calitativ pe care ni-l dorim. În plus, generează multă expunere (online și offline) care poate fi convertită ulterior, prin vectorii noștri de marketing, în noi turiști.

În calitate de manager de destinație și-n strânsă legătură cu conducerea Primăriei Piatra-Neamț vă asigur că vom fi extrem de implicați în buna organizare și desfășurare a acestui eveniment de anvergură. Este o ocazie de neratat pentru a arăta tuturor că putem fi gazde bune!

a declarat Alexandru Filip

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate