Alianța pentru Unirea Românilor, o șansă și pentru roznoveni

Duminică, 31 iulie 2022, a fost inaugurat la Roznov sediul de filială al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, într-o locație ultracentrală, vis-à-vis de Parcul central, lângă clădirea Poștei.

La inaugurare a participat d-na deputat Dumitrina Mitrea, alături de coordonatorii AUR Neamț, coordonatorul AUR Piatra-Neamț, cordonatoarea organizației județene de femei și coordonatori locali.

Roznovenii prezenți la inaugurare și-au exprimat susținerea Alianței pentru Unirea Românilor în speranța unei alternative viabile actualei administrații eșuate.

Începând de acum, Roznovul va avea și un punct de lucru al Cabinetului Deputatului Dumitrina Mitrea, aceasta fiind în Roznov pentru audiențe în fiecare ultimă joi din lună. De asemenea, d-na deputat și-a exprimat disponibilitatea de a fi alături de roznoveni ori de câte ori va fi nevoie.

Cei ce doresc să adere la principiile și valorile Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) sunt așteptați la sediul din centrul orașului pentru a face o echipă adevărată, o echipă pentru Roznov. 

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate