Alin Lehăduș susține că se forțează înlăturarea sa din funcția de viceprimar la Piatra-Neamț

Viceprimarul Alin Lehăduș se pare că nu mai este agreat deloc în primăria Piatra-Neamț. Cel puțin asta reiese din mesajul său publicat astăzi pe pagina sa de socializare. În declarația sa, Alin Lehăduș îl acuză pe primarul Andrei Carabelea că minte când spune că „nu există intenție de schimbare a viceprimarilor”.

Lehăduș susține că se va încerca schimbarea sa prin vot secret în următoarea ședință de consiliu local, din 27 februarie, și că se ascunde opiniei publice acest lucru.

Deși Carabelea și Lehăduș și-au început mandatul ca o echipă ce părea unită, în decursul acestor patru ani s-au acumulat și multe tensiuni. Dacă dorința înlăturării lui Lehăduș de la conducerea primăriei este într-adevăr una reală, cel mai probabil i se trage de la recentele critici aduse primarului Carabelea, dar și anunțului făcut de PSD că Lehăduș este simpatizant al organizației de la Piatra-Neamț.

Cert este că o astfel de schimbare forțată cu puțin timp înainte de alegeri nu ar face decât să destabilizeze administrativ orașul, iar pe cetățeni îi interesează mai puțin disputele politice, și mai mult ce se face concret pentru binele lor.

Pentru prima dată probabil după pandemie, convocarea ședinței ordinare a Consiliului Local Piatra-Neamț s-a făcut exclusiv cu prezența fizică a consilierilor locali.

De ce? Tocmai pentru că se încearcă schimbarea mea din funcția de viceprimar și forțarea unui vot secret în persoană. Se observă diferența de text dintre convocarea de luna trecută și cea pentru zilele viitoare.

Despre intenția de schimbare a mea din funcție știe multă lume de foarte mult timp. Faptul că nici când știe toată lumea ce pregătește, primarul nu admite asta, e o dovadă că pe lângă multe altele îi mai lipsește și bărbăția, curajul de a-și asuma public ce face.

a declarat Alin Lehăduș

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate