Alte două incendii în Neamț, în Dragomirești și Borlești

În data de 03.05.2024, la ora 13:11, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie din localitatea Vad, în comuna Dragomirești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț și SVSU Dragomirești.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la tavanul unei anexe gospodărești (bucătării de vară), cu posibilitatea propagării la întreaga construcție și la locuință.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars 15 mp din tavanul din lemn al anexei gospodărești și s-a deteriorat acoperișul pe o suprafață de aproximativ 15 mp.
Coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

*****

În data de 03.05.2024, la ora 17:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o locuință din comuna Borlești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov și SVSU Borlești.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu ardere mocnită la elementele de construcție din material lemnos încorporate în perete și tavan și cu flacără deschisă la elementele de tâmplărie din componența acoperișului locuinței.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars 2 mp dintr-un perete, 2 mp paravan din scândură și 2.5 mp din acoperiș casei.
Coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Sursa: ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate