Alți 2 șoferi din Neamț depistați punând în pericol siguranța participanților la trafic

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se deplasa pe DN 15D, în localitatea Horia.

Conducătorul auto, în vârstă de 29 de ani, din aceeași localitate a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În noaptea de 3 iulie a.c., în jurul orei 03:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, ce se deplasa în localitatea Pângărați.

Conducătorul auto, în vârstă de 30 de ani, din Pipirig a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul în cauză are permisul de conducere reținut.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate