Alți doi nemțeni depistați în flagrant de Poliție

La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Borca au depistat pe raza localității Borca, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din Pângărați.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și fără permis de conducere.

***

La data de 22 noiembrie  a.c., în jurul orei 19:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un tractor agricol, fără a deține număr de înmatriculare sau înregistrare pe Drumul Județean 207C, în localitatea Ion Creangă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea  unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate