„Am felicitat-o în ultima ședință a Consiliului Local, pe sportiva noastră nr. 1 în România, Bianca Florentina Ghelber!” (Leonard Achiriloaei)

Sportivul anului este de departe romașcanca noastră – Bianca Florentina Ghelber, un om cu o carieră extraordinară și o poveste de viață senzațională.

Am fost onorat să încheiem ședințele Consiliului Local Roman din anul 2022, cu o apreciere sinceră față de munca și rezultatele ei.

La Campionatele Europene de la Munchen, Bianca a cucerit medalia de aur, după o pauză de 20 de ani. În plus, la Campionatele Mondiale din iulie, de la Eugene (Oregon, SUA), Bianca a fost a şasea, la fel ca la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice.

Descoperită de antrenorul emerit Lucică Cucoș, antrenată în prezent de doamna Mihaela Melinte, sportiva noastră – cetățean de onoare al municipiului Roman, a impresionat lumea sportului, iar pe noi ne-a făcut fericiți și mândri. În fața unei astfel de valori, poți doar să te înclini!”, a transmis Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate