Am încetat de mult să mai fim oameni…un suflet fără apărare găsit legat într-un sac, aruncat fără nicio remușcare

Cu toții suntem martorii unor situații care ne ating sufletele și ne fac să reflectăm asupra importanței protejării ființelor nevinovate.

Recent, pe rețelele de socializare a fost publicat un video în care un câine a fost găsit legat într-un sac, în localitatea Săvinești.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat cu privire la situația semnalată.

Deși autorul acestui gest nu a fost încă identificat, colegii noștrii cu sprijinul comunității au identificat locul în care câinele se ascundea, fiind preluat și predat în adăpostul Asociației CLAUDIA Încă o șansă.

Sezonul rece poate aduce provocări suplimentare pentru animalele de companie. Vă oferim câteva sfaturi simple pentru a contribui la protecția animalelor în sezonul rece:

Asigurați animalelor de companie un adăpost cald și izolat de vânt.

În zilele reci, este important să furnizați animalelor suficientă apă caldă și hrană pentru a le ajuta să lupte împotriva frigului.

În cazul animalelor de companie, încercați să limitați timpul petrecut în aerul rece și să oferiți posibilitatea acestora să stea în interior atunci când temperatura scade.

Dacă sunteți martor la acte de cruzime față de animale, nu ezitați să ne sesizați.

Împreună dezvoltăm o comunitate responsabilă și empatică. Prin mici gesturi, putem face o mare diferență, împărtășind dragostea și grija față de animale!” a transmis IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate