Amenințare cu incendierea: forțele de ordine au evacuat persoanele din împrejurimi și au blocat traficul rutier (NEAMȚ)

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală  Borlești au fost sesizați de către un bărbat de 30 de ani, din Rediu, cu privire la faptul că, un bărbat de 64 de ani, din aceeași localitate adresează amenințări cu privire la incendierea unui imobil, cu ajutorul unei butelii.

În cel mai scurt timp, echipajele de poliție și pompieri s-au deplasat la fața locului.

Polițiștii au procedat la delimitarea locului, evacuarea imediată a tuturor persoanelor din împrejurimi și blocarea traficului rutier, procedând la imobilizarea bărbatului în cauză.

Totodată, pompierii au acționat cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, asigurând măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

În imobilul în cauză au fost identificate o butelie de camping, 2 bidoane de plastic din care se simțea miros de substanță posibil inflamabilă și mai multe bunuri ce puteau întreține un eventual incendiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare și de tentativă de distrugere.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate