Ana Ancuța și Moș Crăciun au adus bucurie în inimile copiilor din Poiana Teiului

Cu tradiționala sa bunătate și generozitate, în fiecare an, Moș Crăciun face o oprire specială în comuna Poiana Teiului, fiind adus de către primărița dedicată, Ana Ancuța. Destinațiile privilegiate ale acestui moment magic au fost Școala Petru Vodă și Școala Iustin Pîrvu din Galu, locuri în care inocența și zâmbetele copiilor așteptau nerăbdătoare sosirea personajului îndrăgit.

În atmosfera plină de bucurie și nerăbdare, copiii au fost răsplătiți cu daruri împachetate cu grijă, aduse de Moș Crăciun și Ana Ancuța. Fiecare cadou a fost primit cu entuziasm și ochii luminoși ai celor mici au strălucit de fericire în lumina sărbătorilor. Primărița Ana Ancuța și Moș Crăciun au devenit astfel eroii zilei, aducând nu doar cadouri, ci și magia sărbătorilor în inimile copiilor.

În semn de recunoștință și apreciere, cei mici i-au înconjurat cu bucurie pe Ana Ancuța și Moș Crăciun, oferindu-le îmbrățișări calde și desene realizate cu mult drag.

Astfel, într-un spirit autentic de comunitate și iubire, Moș Crăciun și primărița Ana Ancuța au creat amintiri de neuitat pentru copiii din Școala Petru Vodă și Școala Iustin Pîrvu, reafirmând bucuria de a dărui și de a împărtăși în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate