Ana Ancuța: „Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună Nașterea Domnului”

În data de 14 Decembrie, la Căminul Cultural Galu, Poiana Teiului, începând cu ora 16, vă invităm alături de familie și prieteni la un eveniment dedicat Sărbătorii Nașterii Domnului.

🎁 Suntem privilegiati sa primim in mijlocul nostru Corul Maicilor de la Manastirea Paltin – Petru Voda. Intr-o lume plina de zgomot si agitatie, vocile angelice ale maicutelor noastre ne vor aduce liniste si bucurie prin frumusetea simpla a colindelor de Craciun ce ne vor conduce cu tandrete in spiritul Sarbatorii Nasterii Domnului.

👫 Programul va cuprinde o sceneta de teatru despre Nasterea Domnului, interpretata cu emotie, dragoste si creativitate de copiii nostri talentati din cadrul “Centrului de Consiliere parinti si copii” Poiana Teiului cu sprijinul doamnelor Sava Maria si Hurjui Claudia.

🎼 Seara va continua si vom fi inconjurati de frumusetea colindelor traditionale sustinute de copiii scolii Gimnaziale Petru Voda sub indrumarea si coordonarea doamnei profesor Ietcu Elena.

🎸 Alaturi de chitarele lor fermecatoare vor aduce emotie si veselie prin colindul lor, copiii talentati avand ca ghid muzical pe Preot Mitocariu Ciprian.

Va asteptam cu drag sa sarbatorim impreuna Nasterea Domnului si sa ne bucuram de armonia colindelor!

Cu respect și prețuire

Primar
Ana Ancuța

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate