Anchetă în urma unui apel de urgență: bărbat găsit decedat ieri, în jurul orei 15.00, într-o anexă a unei societăți din NEAMȚ

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 15:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați prin apel de urgență cu privire la faptul că o persoană este decedată în localitatea Bicaz-Chei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind că este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, din aceeași localitate. În urma examinării vizuale a suprafeței corpului nu au fost identificate semne de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Potrivit surselor noastre, victima care se afla sub influența băuturilor alcoolice a decedat în incinta anexei unei societăți comerciale (bar) după ce i s-ar fi făcut rău.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate