Angajare cel puțin imorală la DAS – Primăria Piatra-Neamţ: Soţia unui jurnalist a ajuns şefă peste noapte

Sursa foto Facebook

După ce locuinţele sociale au fost luate de la Locativ Serv, acestea au fost date în administrarea Direcţiei de Asistenţă Socială de pe lângă primăria Piatra-Neamţ. Aici s-a înfiinţat un departament care să se ocupe de administrarea şi alocarea locuinţelor sociale, iar la acest departament a ajuns şefă soţia jurnalistului Daniel Vinca, Ioana-Dana Vinca, realizatoare de emisiuni la Vestea.net.

Fără nicio pregătire în domeniul asistenţei sociale, fără vechime în DAS şi fără competenţe în administrarea de locuinţe, doamna Vinca s-a prezentat la un concurs anunţat discret şi, desigur, l-a promovat, ajungând direct şefă cu un salariu deloc modest.

Imoralitatea angajării vine din faptul că doamna care acum este şefă peste administrarea locuinţelor a fost evacuată cu toată familia sa dintr-o locuinţă ANL obţinută de la primpria Piatra-Neamţ pentru că nu şi-au plătit chiria şi întreţinerea ani de zile, acumulând datorii echivalente a câteva mii de euro, datorii pe care şi acum executorii judecătoreşti se chinuie să le recupereze, dar fără succes.

Descrieți dumneavoastră cam cum au ajuns oamenii aceştia ce administrează municipiul Piatra-Neamţ: să pui şef peste administrarea a sute de locuinţe o persoană care nu a fost în stare să îşi administreze locuinţa propriei familii şi a rămas fără ea.

E atât de jenant totul, încât ne este ruşine de ruşinea celor din primărie, de ruşinea celor de la DAS şi a celor care se ocupă de persoanele cu nevoi sociale din acest oraş. Chiar nu mai are sens să vorbim nici măcar despre suspiciunile de fapte de corupţie ce ar fi putut sta la baza obţinerii acestui post de conducere în cadrul DAS. Au devenit mult prea evidente toate mizeriile care se întâmplă la Piatra-Neamţ.

Iosub Robert

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate