Angajatul din spital, depistat pozitiv la testul antidrog, a fost concediat

Ca urmare a articolelor apărute în publicația noastră privind suspiciunile că un angajat al spitalului din Piatra-Neamț ar fi consumator și posibil distribuitor de substanțe interzise, informăm că unitatea sanitară a reacționat corect, a testat antidrog pe cine trebuia și i-a desfăcut contractul de muncă începând de astăzi, după ce din analize a reieșit că persoana vizată consumase mai mult de 2 droguri diferite. Deci, vorbim de un consumator serios și cu suspiciuni bine întemeiate de distribuție, deoarece salariul său nu ar acoperi consumul zilnic de substanțe pe care le avea în sânge.

Mai departe e treaba Poliției să se ocupe de subiect. Noi am atenționat, conducerea spitalului a reacționat corect și prompt, persoana a fost scoasă din zona de interacțiune cu pacienții, personalul medical și aparținătorii.

Aici se încheie misiunea noastră jurnalistică pe acest caz și ne pregătim pentru următorul, pentru că atât timp cât existăm, distribuitorii și în special consumatorii care sunt plătiți din bani publici nu vor avea liniște.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate