Ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos, oprit pentru verificare/Neregulile nu au întârziat să apară (NEAMȚ)

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț a oprit pentru verificare, în localitatea Petru Vodă un ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos, condus de un bărbat din județul Suceava.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la corectitudinea documentelor ce însoțeau transportul de material lemnos, ansamblul de vehicule a fost condus, pentru continuarea verificărilor, la Ocolul Silvic Târgu-Neamț.

La data de 24 ianuarie a.c., în urma verificărilor realizate de polițiști a rezultat faptul că există nereguli cu privire la documentele de însoțire ale transportului, iar materialul lemnos transportat prezenta diferențe față de cantitățile prezentate în documente.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals informatic.

Totodată, s-a procedat la confiscarea fizică a volumului de 16,24 m.c. material lemnos, diferite tipuri și confiscarea valorică a volumului de 7,75 m.c. în valoare de aproximativ 3.950 de lei și aplicarea de sancțiuni contravenționale, conform Legii 171 din 2010, în cuantum total de 21.000 de lei.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate