Anton Covasan se întoarce. Candidează la funcția de primar al comunei Dămuc din partea AUR

Joi, 28 martie, a fost o zi plină de entuziasm și bucurie în comuna Dămuc, odată cu lansarea candidaturii lui Anton Covasan pentru funcția de primar, sub umbrela partidului AUR. Atmosfera vibrantă a fost întreținută de prezența în forță a echipei AUR Piatra Neamț, condusă de doamna deputat Dumitrina Mitrea.

De ce l-am ales pe domnul Covasan? Cred că ne-am ales reciproc. Ne-a plăcut cum gândește, eu am mai fost în Dămuc și am vorbit cu oamenii care ne-au spus numai lucruri frumoase despre dumnealui. Știam că acesta este în PSD, dar evident, că pe oamenii de calitate ți-i dorești în echipata. Așadar, eu zic că este un câștig de ambele părți, noi am câștigat un om de valoare și suntem convinși că oamenii îl vor vota pentru că a făcut lucruri  minunate și i-a păsat de oamenii de aici. Toată lumea spune că a fost un primar îndreptat către cetățeni, că i-a apreciat pe fiecare în parte, de asemenea că a încercat să le rezolve toate problemele. În cei 12 ani, vedem că s-au construit foarte multe în Dămuc. Ne bucurăm că a acceptat să devină primarul AUR în această frumoasă comună.

deputat AUR, Dumitrina Mitrea

Evenimentul a fost onorat de prezența consilierilor lui Covasan, alături de viitorul său viceprimar, Niculiță Sapunaru. Reîntoarcerea lui Covasan în arena politică a fost prilej de mare bucurie pentru locuitorii comunei, care au invadat locația evenimentului. Întâmpinat cu brațele deschise, urale și aplauze, Anton Covasan a fost salutat cu căldură de oamenii entuziasmați de vestea că acesta candidează din nou pentru a le fi lider.

În discursul său adresat mulțimii, Covasan a subliniat dorința sa de a construi o relație benefică cu concetățenii săi, cu scopul de a promova prosperitatea comunei. Efortul și dedicarea sa au fost întâmpinate cu admirație și încredere din partea celor prezenți, care au văzut în el un lider pregătit să îi reprezinte cu demnitate și să le ofere un viitor mai bun.

Mulțumesc staff-ului de la Piatra Neamț, în frunte cu doamna deputat Mitrea și tuturor celor care v-ați rupt din timpul dvs și ați sunteți alături de mine. Vreau să transmiteți tuturor că nu sunt un om răzbunător și că vin cu gânduri de pace. Suntem o comunitate mică, ne-am cam dezbinat în ultimul timp, intenția mea, fraților, este să ne unim forțele pentru binele comunității, doar în acest fel putem să dezvoltăm comuna Dămuc. Voi merge mână în mână cu consilierii locali, oameni de calitate, dar și cu domnul Săpunaru Niculiță, ca viceprimar. Vreau să-i aduc acasă pe copiii dvs și să îmi continui proiectele începute acum câțiva ani. Țin foarte mult la comuna mea și îmi doresc din suflet să nu o pierdem.

Anton Covasan

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate