Anton Măzărianu, finanțatorul CSM Ceahlăul, anunță prelungirea contractului cu antrenorul Cristian Pustai până în 2025

  • Promovarea în Liga 2 aduce stabilitate și continuitate în echipa CSM Ceahlăul

Ioan Anton Măzărianu, generosul finanțator al clubului de fotbal CSM Ceahlăul, a adus o veste îmbucurătoare pentru suporterii echipei. După ce promovarea în Liga 2 a fost sărbătorită pe deplin, Măzărianu a anunțat că a ajuns la un acord cu antrenorul Cristian Pustai pentru prelungirea contractului acestuia până în vara anului 2025. Astfel, se asigură o continuitate importantă în dezvoltarea echipei, având în vedere rezultatele pozitive obținute de la începutul colaborării.

Această decizie este o confirmare a încrederii în munca depusă de Pustai și în capacitățile sale de a construi o echipă de succes.

”Promovarea s-a cosemnat, bucuria s-a consumat și consider că este timpul pentru o veste care va bucura suporterii CSM Ceahlăul. Ne-am înțeles cu antrenorul Cristian Pustai pentru un contract valabil până în vara anului 2025. Așadar, primul pas este făcut pentru continuitate, fiindcă lucrurile au mers foarte bine de când am început colaborarea”, a declarat Anton Măzărianu.

CSM Ceahlăul a reușit să câștige inimile suporterilor săi nu doar prin promovarea în liga superioară, dar și prin modul de joc și rezultatele pozitive obținute sub conducerea lui Cristian Pustai. Cu un finanțator dedicat și un antrenor experimentat la conducere, CSM Ceahlăul se pregătește să facă față provocărilor viitoare și să aducă bucurie suporterilor săi prin performanțe pe terenul de fotbal.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate