Antrenorul Pustai și finanțatorul Măzărianu, despre meciurile de cupă și Liga 2 ale Ceahlăul cu „U” Cluj și CS Tunari (VIDEO)

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a organizat astăzi, 30 august, o conferință de presă privind meciurile din această săptămână, respectiv meciul de cupă cu Universitatea Cluj, acasă, și meciul cu CS Tunari, în deplasare.

La conferință au participat antrenorul principal al echipei, Cristian Pustai, și sponsorul principal al CSM Ceahlăul, Ioan Anton Măzărianu, CEO al companiei COMES Săvinești.

„Sperăm să fie un meci frumos în Cupa României pentru că știm că în această competiției au fost și multe surprize, meciurile destul de echilibrate. Să sperăm că și mâine seară meciul cu Cluj va fi spectaculos. Noi fiind echipă de șansa a doua sperăm să facem tot posibilul să ne calificăm. Așa cum am declarat, Cupa nu cred că ne încurcă, sunt jocuri oficiale și cred că ar trebui să fie cât mai multe. Întâlnim un adversar cu un lot foarte bun, cu o experiență în Cupa României, anul trecut a fost finalistă. Să sperăm că spectatorii pe care îi dorim aproape și în număr cât mai mare vor vedea un meci agreabil.”, a spus Cristian Pustai.

În privința înfrângerii de sâmbătă, cu Mioveni, antrenorul Cristian Pustai a precizat că momentul este depășit, e firesc pentru orice echipă să aibă și astfel de momente, și că toată concentrarea se pune pe meciurile care urmează.

„Referitorul la meciul de săptămâna trecută, chiar nu am fost supărat. Echipa a jucat, joacă. Mai supărat am fost după meciul cu Hunedoara. Așa cum spuneam, este clar că vom mai și pierde, vom trece prin agonie și extraz. Asta nu înseamnă că suntem pregătiți să promovăm în Liga 1 în acest an. Trebuie să avem o perioadă de acomodare, să ne așezăm, să creăm stabilitate în echipă, să încropim un lot performant. Ușor, ușor reușim să ne adaptăm și să găsim cele mai bune soluții. Ne-am bucura să intrăm în play-off în acest sezon, dar asta nu înseamnă că o putem și realiza.(…)Încercăm să facem o impresie bună, să merităm să rămânem în Liga 2 și în 1-2 ani să intrăm în Liga 1. Nu poți trage o concluzie după 4 meciuri.”, a punctat Anton Măzărianu, CEO COMES Săvinești.

Anton Măzărianu a precizat și că bugetul echipei este mic în comparație cu cel al altor echipe. Se încearcă și revigorarea vânzării de bilete și de abonamente, care reprezintă un plus pentru bugetul echipei.

Amintim că Ioan Anton Măzărianu a acceptat propunerea venită din partea clubului de a se întâlni cu suporterii în preziua meciului galben-negrilor cu U Cluj. Astfel, Ioan Anton Măzărianu va fi la Stadionul Municipal „Ceahlăul”, astăzi, miercuri, 30 august, în intervalul orar 17:30 – 19:30, când se vor vinde bilete pentru jocul din play-off-ul Cupei României Betano.

CSM Ceahlăul – U Cluj este programat joi, 31 august 2023, de la ora 17:00. Meciul cu CS Tunari, în deplasare, va avea loc duminică, 3 septembrie, de la ora 11.00 și va fi transmis pe frf.tv.

Informații despre bilete și abonamente găsiți aici: Ceahlăul se pregătește pentru meciul de cupă cu Universitatea Cluj. Bilete și abonamente scoase la vânzare. Precizăm că prețurile stabilite la meciurile de cupă trebuie să respecte anumite condiții, fiind implicate ambele echipe care suportă costurile „la comun”. Cel mai avantajos pentru suporteri este să achiziționeze abonamente pentru întreg sezonul competițional, ceea ce le oferă acces acasă atât la meciurile de Ligă, cât și la cele de cupă.

Hai, Ceahlăul!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate