ANUNȚ IMPORTANT! Fără gaz timp de 2 zile în opt localități din Neamț

Serviciul de distribuţie al gazelor naturale va fi sistat temporar în zilele de 10 și 11 mai în opt localități din județul Neamț.

Pentru a permite realizarea unor lucrări de către operatorul de transport gaze naturale Transgaz, compania noastră este nevoită să sisteze temporar distribuția gazelor naturale în localitățile Vaduri, Vădurele, Stejaru, Bicaz, Tașca, Neagra, Ticoș-Floarea și Capșa în intervalul marți, 10 mai 2022, ora 8.00 – miercuri, 11 mai, ora 20.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate