Anunț privind înscrierea copiilor de vârstă antepreșcolară în Centrul de Zi Primii Pași (DAS Piatra-Neamț)

În vederea asigurării accesului la educație timpurie pentru copiii de vârstă antepreșcolară, aflați în situație de vulnerabilitate, Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț începe de joi, 15 iunie 2023, procedura de înscriere în cadrul Centrului de Zi Primii Pași.

Dosarele pentru înscriere se depun de către reprezentanul legal al copilului, la sediul Direcției de Asistență Socială – Biroul Registratură, din strada Ștefan cel Mare, nr. 5, de luni până joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri, între orele 8.00-14.00 și trebuie să conțină următoarele documente:

a) copie acte de identitate ale membrilor familiei;

b) copie acte stare civilă (parinţi);

c) copie certificate de naștere (copii);

d) adeverințe din care să reiasă veniturile realizate de membrii familiei;

e) adeverință de la AJOFM Neamț, dacă părinții se află în căutarea unui loc de munca.

f) avizul epidemiologic/ dovada de vaccinare întocmit(ă) conform prevederilor elaborate de Ministerul Sănătății, cu privire la intrarea copilului în colectivitate, eliberat(ă) de medicul de familie.

Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț, prin proiectul finanțat din Fondul Social European „Creșterea participării la învățământul antepreșcolar prin înființarea Centrului de zi Primii Pași”, cod SMIS 133203, urmărește creșterea accesului la servicii sociale specializate pentru creșterea, îngrijirea și educarea timpurie a 76 de copii. De asemenea, pentru a stimula participarea la serviciile de educație timpurie antepreșcolara, se acordă lunar o subvenție de 150 lei, sumă necesară acoperirii cheltuielilor de transport, haine sau alte obiecte necesare în vederea îngrijirii copiilor.

Pentru informații suplimentare, criterii de admitere și modelul cererii privind înscrierea copiilor la creșă puteți accesa următorul link: https://bit.ly/inscriereprimiipasi

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate