ANUNȚ privind solicitarea Avizului de Gospodărire a Apelor, pentru investiția CONSTRUIRE MAGAZIN MIXT ȘI TERASA INCHISA PARTER, PUȚ FORAT ȘI BAZIN VIDANJABIL

Informarea este efectuata de RADU GABRIEL, domiciliat in localitatea PIPIRIG, judeţ/sector NEAMT, str. RACHITILOR nr. 251 ce solicita de la Administratia Nationala „Apele Romane”, Sistemul de Gospodarire a Apelor Neamt.

Aviz de Gospodarire a Apelor, pentru investitia:

CONSTRUIRE MAGAZIN MIXT SI TERASA INCHISA PARTER.

PUT FORAT SI BAZIN VIDANJABIL

AMPLASAMENT, satul NEMTISOR, comuna VANATORI-NEAMT, Judetul NEAMT

Investitia este noua.

Ca rezultat al activitatii vor rezulta permanent urmatoarele ape uzate – ape uzate menajere, ce se vor evacua fosa septica vidanjabila etansa.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 10/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de Gospodarirea Apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului si la sistemul de Gospodarire a Apelor Neamt, B-dul Dacia, nr 5 A, biroul Exploatare Lucrari/Gestiunea Resurselor de Apa, telefon 0235 217177, dupa data de 09.06. 2023.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate