Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

U.A.T. JUDEȚUL NEAMȚ prin CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ, cu sediul în str. Alexandru cel Bun, nr. 27, municipiul Piatra-Neamț,anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modernizare drum județean DJ 241 C  km 7+000 – 9+450, județul Neamț“, propus a fi amplasat în comuna Oniceni, satul Poiana Humei, județul Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Neamț din Piatra-Neamț, P-ța 22 Decembrie nr. 5, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.30, şi vineri între orele 8.00-14.00, și la sediul U.A.T. Județul Neamț, în zilele de luni-joi, între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate