ApaServ – Pe măsură ce anul 2023 se încheie și întâmpinăm cu speranță anul 2024, dorim să ne exprimăm recunoștința față de fiecare dintre voi pentru încrederea și răbdarea arătată în acest an.

Dragi clienți și locuitori ai județului Neamț,

Pe măsură ce anul 2023 se încheie și întâmpinăm cu speranță anul 2024, dorim să ne exprimăm recunoștința față de fiecare dintre voi pentru încrederea și răbdarea arătată în acest an. La ApaServ, suntem dedicați să vă oferim servicii de apă și canalizare de cea mai înaltă calitate, iar sprijinul și înțelegerea dvs. au fost esențiale în această misiune.

Suntem conștienți de neplăcerile cauzate de avariile care au avut loc în anul 2023, și pentru acestea, dorim să ne cerem scuze. Înțelegem importanța accesului la apă potabilă și ne pare rău pentru orice inconvenient cauzat.

Cu privire la anul 2024, ne angajăm să facem din reducerea timpilor de întrerupere cauzați de avarii o prioritate absolută. Planificăm investiții responsabile și vom interveni cât mai prompt posibil pentru a minimiza orice disconfort. Eforturile noastre se vor concentra pe îmbunătățirea infrastructurii și pe asigurarea unui serviciu fiabil și eficient pentru toți locuitorii județului Neamț.

În încheiere, dorim să vă urăm un An Nou 2024 plin de sănătate, bucurii și realizări personale și profesionale. Fie ca acest an nou să aducă prosperitate și fericire în casele și viețile dvs.

La mulți ani 2024!

Cu respect și mulțumiri, Echipa ApaServ

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate