[APEL UMANITAR] O femeie cu afecțiuni medicale, din Păstrăveni, a rămas fără casă, în plină iarnă

Marți, 9 ianuarie, la ora 21:41, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă situată în comuna Păstrăveni.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Păstrăveni și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unei camere și la podul locuinței cu posibilități de generalizare.
Persoanele din interiorul locuinței erau evacuate.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars bunurile din interiorul unei camere (mobilier, materiale textile și obiecte de uz casnic) și s-a deteriorat tavanul acesteia.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

Locuința adăpostea o femeie cu afecțiuni medicale. Din păcate, căsuța nu mai poate fi locuită, și pentru moment a găsit sprijin pentru a locui în sat, la cunoscuți.

Fiica acesteia se ocupă de evacuarea rămășițelor din incendiu pentru a putea reconstrui locuința. Nu a mai rămas nimic în urmă. Plafonul, geamurile, ușile, mobilierul, soba, totul este scrum. Imagini cu dezastrul produs de incendiu puteți vedea mai jos.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate