Apel umanitar pentru repatrierea unui tânăr din Neamț găsit decedat în Bologna – Italia

Moartea a lovit iar în județul Neamț. Daniel-Vasile Jireghie, un tânăr de doar 34 de ani, a fost găsit decedat pe o stradă din Bologna, Italia pe 30 decembrie 2022. Nu se cunosc cauzele care au provocat decesul. Are o mamă care nu-și dorește nimic altceva decât să poată aprinde o lumânare la căpătâiul fiului său și o soră fără posibilități materiale.

„Trebuie să ne unim pentru a-l aduce acasă. Asocația Născută Înger din Piatra-Neamț se va implica și de această dată pentru a sprijini repatrierea lui Daniel. Familia a fost anunțată de curând de deces de către polițiștii din Tazlău. Costurile repatrierii se ridică la 2150 de euro.

Se colaborează cu aceeași firmă de pompe funebre, prin Alina Carabus, cu ajutorul căreia l-am adus acasă, la Târgu Neamț, și pe Constantin Ignat. Mulțumim tuturor celor care contribuie pentru fondul de repatriere!”, ne-a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „repatriere Jireghie Daniel”

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate