Așa arată incompetența unora care stau bine merci la căldură în birouri: 4X4 blocat pe un drum unde nu a acționat niciun utilaj…ce se întâmplă în cazul unei urgențe? Mori cu zile! (VIDEO/FOTO – NEAMȚ)

E bine la căldurică prin birouri, plimbând 3 hârtii în 8 ore pe bani frumoși, știm. Ceea ce nu reușim să înțelegem este următorul aspect: ce se întâmplă dacă un bătrân, un copil, o femeie gravidă au o problemă de ordin medical și trebuie să ajungă la spital? Era retorică întrebarea, răspunsul îl dăm tot noi: mor cu zile, asta se întâmplă.

Așa arată un drum din Neamț, mai precis drumul dintre satul Chilia (comuna Bârgăoani) și Hlăpești (comuna Dragomirești). Zăpadă de jumătate de metru, niciun utilaj prezent astăzi și probabil niciodată în istoria acestui sector de drum. Dacă un Nissan 4×4 rămâne blocat pe un astfel de drum care te aruncă în câmp (de fapt e aproape imposibil să vezi unde se termină drumul și unde începe câmpul), cum să se încumete careva cu o mașină mai puțin puternică să se aventureze prin această zonă? Care este soluția, să își vândă localnicii rinichii pe piața neagră să își cumpere tancuri?

Prin aceste sate locuiesc OAMENI, aceiași oameni de la care cerșiți voturi și pe care îi îmbătați cu apă de ploaie până vă vedeți sacii-n căruțe.

SĂ VĂ FIE RUȘINE!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate