Asociația Grup de Acțiune Locală Ținutul Zimbrilor va lansa SESIUNEA DE APELURI DE SELECȚIE NR.19 din fondurile alocate pe perioada de tranziție 2023-2025 din componenta EURI

Asociația Grup de Acţiune Locală Ținutul Zimbrilor, Judeţul Neamț, care implementează proiectul „Sprijin pentru cheltuieli de animare și funcționare” din cadrul Sub Măsurii 19.4, finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), prin finanțarea LEADER, anunţă lansarea Sesiunii de Apeluri de Selecție nr.19, din fondurile alocate pe perioada de tranziție 2023-2025, din componenta EURI, pentru următoarea măsură:

  1. Apelul de Selecție nr.2 pentru Măsura 3.1/ 4A – EURI – Conservarea, protectia si mentinerea biodiversitatii naturale a zonelor protejate, inclusiv a zonelor Natura 2000 in teritoriul GAL (tip: investiții și servicii, alocare: 15.632,78 euro);

Sesiunea de depunere a proiectelor pentru măsura mai sus menționată, este deschisă solicitanților de fonduri europene nerambursabile din teritoriul GAL Ținutul Zimbrilor, începând din 23 OCTOMBRIE 2023, ora 16:30 până pe data de 2 NOIEMBRIE 2023 , ora 20:30.
Proiectele se vor depune la sediul GAL Ținutul Zimbrilor, situat în str. Ștefan Cel Mare, sat. Lunca, comuna Vânători-Neamț, județul Neamț.
Pentru informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii precum și întocmirea
documentației necesare obținerii finanțării, solicitanții au la dispoziție Ghidul Solicitantului și Anexele
aferente, care pot fi consultate gratuit pe suport tipărit la sediul GAL și postate pe web site-ul GAL Ținutul
Zimbrilor la adresa – http://www.gal-tinutulzimbrilor.ro/ghiduri-finale-euri.

Persoane de contact:
Vasile NICA – Reprezentant legal – GAL Ținutul Zimbrilor – Telefon: 0744524935
Elena COŞOFREŢ – Manager proiect – GAL Ținutul Zimbrilor – Telefon: 0754018140
email: [email protected]

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate