Asociația Rock a Bite din Piatra-Neamț deschide seria atelierelor cu meșteri de-ai locului și cu producători locali

Asociația Rock a Bite din Piatra-Neamț are plăcerea de a vă invita să participați la primul atelier din acest an – Meșterim împreună cu Ionela Lungu ce va avea loc sâmbătă, pe 17 februarie, la mansarda florăriei Clipa – decorațiuni florale, din Piatra-Neamț. Cu o vastă experiență în prelucrarea lutului, Ionela Lungu va împărtăși secretele acestei arte tradiționale, oferind participanților oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea și de a-și exprima propriile idei într-un mediu distractiv și inspirator.

Detalii Eveniment – Meșterim cu Ionela Lungu

  • Data: sâmbătă, 17 februarie
  • Locație: Florăria Clipa – decorațiuni florale, Piatra-Neamț
  • Orar: 10:00 – 14:00
  • Număr locuri: 20
  • Biletele pot fi achiziționate de pe platforma Eventbook.ro

Acest atelier oferă oportunitate de a vă conecta cu tradițiile locale, de a descoperi meșteri talentați și producători dedicați, dar și de a afla povești transmise din generație în generație.

Cu locuri limitate la 20, atelierul oferă un cadru intim și prietenos, perfect pentru a vă bucura de activități creative alături de cei dragi, în special pentru familiile care au copii mici.

Pentru a participa, cei interesați pot achiziționa bilet de pe platforma Eventbook: https://eventbook.ro/other/bilete-mesterim-cu-ionela-lungu. Prețul acestuia este de 100 lei și acoperă atelierul cu meșterul, băuturi, dar și gustări dulci și sărate locale.
Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook Rock a Bite.

***

Asociația Rock a Bite din Piatra-Neamț, de 3 ani de zile, organizează evenimente gastronomice și de meșteșug, prin intermediul cărora facilitează dialogul între consumatori și producători locali.

Evenimentele au adus împreună comunitatea în jurul mesei, oferind oportunitatea de a descoperi gusturi autentice și de a cunoaște producători pasionați.

Prin organizarea evenimentelor noastre, susținem producătorii locali și încurajăm comunitatea să fie mai ancorată în economia locală, sprijinind astfel creșterea sustenabilă a micilor afaceri locale. Pentru a afla mai multe despre evenimentele viitoare și pentru a participa la această călătorie de explorare și apreciere a resurselor locale, puteți urmări pagina de Facebook a Asociației Rock a Bite.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate