Aspirant (probabil) la un rol în CSI New York, umbla „dezlegat” pe bulevardul Traian/S-a întâmplat ieri în Piatra-Neamț (FOTO)

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 16:13, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au procedat la oprirea, pe bulevardul Traian, a unui autoturism ce avea montat la vedere, în habitaclul autoturismului sisteme de avertizare speciala luminoasă (stroboscop de culoare roșu/albastru) precum și sistem de avertizare sonoră (sirena cu telecomandă si sistem de amplificare a vocii).

Conducătorul auto, în vârstă de 35 de ani, din Piatra-Neamț, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,44mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise.

Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, precum și a alcoolului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că persoana în cauză avea permisul reținut ca urmare a săvârșirii la data de 17 martie a.c., a infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii au procedat la sancționarea contravențională, fiind dispusă confiscarea sistemelor montate pe autoturism.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Potrivit ultimelor informații transmise de IPJ, si în martie 2023 fusese depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate