Astăzi, în Piatra-Neamț: minor accidentat pe trecerea pentru pietoni – șoferul de 75 de ani a plecat de la locul faptei

La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 07:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Ozanei, în municipiul Piatra-Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un autoturism ce se deplasa pe strada Ozanei, ar fi surprins și accidentat un minor, în vârstă de 17 ani, care s-ar fi aflat angajat în traversarea străzii, prin loc cu marcaj pietonal.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, iar conducătorul auto și-ar fi continuat deplasarea, părăsind locul accidentului.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Piatra-Neamț.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, a transmis Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate